Üdvözöljük a GOinfo.hu oldalán!

 

A Go Csapat célja, hogy létrehozzon egy országos adatbázist, ami teljesen kitűnik a többi hirdetőportál szolgáltatásaiból.

 

Cégünk 2013 augusztusában alakult azzal a szándékkal, hogy forradalmasítsuk a 3Dimenziós virtuális túra kiaknázatlan lehetőségeit. Ennek érdekében tematikus nemzetközi és hazai weboldalakat hoztunk létre és üzemeltetünk. Partnereinknek nem csupán a websétát készítjük el, hanem segítünk az online marketingben is!

A Go Csapat célja, hogy létrehozzon egy országos adatbázist, ami teljesen kitűnik a többi hirdetőportál szolgáltatásaiból. Itt csak 3dimenziós virtuális túrával rendelkező vállalkozások hirdetéseivel találkozhat!

Hogy ez miért jobb mint a többi? Egyszerű a válasz!! Mert otthon kényelmesen hátradőlve körbejárhatja az ön által kiválasztott vállalkozást úgy, hogy nem 3 db jól sikerült kép alapján kell döntenie.

Biztos jártak már úgy Önök is, hogy kiválasztották az általuk szimpatikus éttermet, szállást, hotelt vagy más vállalkozást és amikor odaértek csalódniuk kellet, mert nem azt kapták amit a képgalériában láttak.

A 3D websétával ezt teljesen kizárható, mert itt minden valós információ! És ami a lényeg, minden hirdetővel személyesen fel tudja venni a kapcsolatot!

Kinek ajánljuk a websétát?

Annak, aki szeretne kitűnni hirdetésével! Garantáltan megnöveli bevételét! Hogy miért? Mert a mai világban mindenki megfontolja, hogy hova megy és mire költ. A virtuális túra segít a döntésben, legyen ez egy vendéglátóegység vagy kereskedelmi- esetleg egészségközpont vagy egy magánklinika.

Adatbázisunk dinamikusan bővül! Látogassanak minket folyamatosan!

Nincs más hátra, helyezze magát kényelembe, járja körbe partnereink websétáit és válasszon a szolgáltatásaik közül.

Ne feledje: megmutatjuk a helyes irányt a haladás felé!!